You are not logged in.

241

Wednesday, May 13th 2015, 12:16pm

tesekurler oyun yonetıcılerı

hıc bır zaman bır turke kufredılmesını kaldıramam bu ınsan tafrafıda olsun magmar tarafıda olsa baktımkı kufur eden susturulmus:rose:

242

Wednesday, May 13th 2015, 8:27pm

Fire flower konusunda sıkıntı çekiyorum görev için gerekli 100 onuru topladım ve görevi yaptım. Sonrasında katiputun ev görevi geldi ve yaklaşık 1600 canlı yaratığı kesemedim. Onun haricinde kolluğun bu göreve bağlı olup olmadığını merak ediyorum. Eğer öyleyse 1600 lük bu yaratığı morokla kesmekten başka bir çare var mı?

243

Wednesday, May 13th 2015, 8:57pm

Fire flower konusunda sıkıntı çekiyorum görev için gerekli 100 onuru topladım ve görevi yaptım. Sonrasında katiputun ev görevi geldi ve yaklaşık 1600 canlı yaratığı kesemedim. Onun haricinde kolluğun bu göreve bağlı olup olmadığını merak ediyorum. Eğer öyleyse 1600 lük bu yaratığı morokla kesmekten başka bir çare var mı?
Evet dediğiniz görev (dire hunger) unarius kollukları görevidir. Bahsettiğiniz yaratığıda 5-6 sivri kaplan moroğu ile öldürebilirsiniz.

244

Saturday, May 23rd 2015, 7:26pm

Beyler benim tr serveri kapandığı zaman 4yada 5 seviye kadın karakterim vardı insan onda full alaca set vardı 2 3 senelik emek yani bir yardım edin onu geri nasıl alacağım my.com dan aynı e postayla kayıt oldum ama yeni karakter oluşturdu bana yardım edin

245

Sunday, May 24th 2015, 6:56am

Beyler benim tr serveri kapandığı zaman 4yada 5 seviye kadın karakterim vardı insan onda full alaca set vardı 2 3 senelik emek yani bir yardım edin onu geri nasıl alacağım my.com dan aynı e postayla kayıt oldum ama yeni karakter oluşturdu bana yardım edin
Türkiye sunucusundaki veri tabanı tamamen silindi artık hiçbir şekilde geri alamazsın.

246

Sunday, May 24th 2015, 9:17am

Ban

Çarlarıma bir bilgisayardan 2 çara girdiğim için ban geldi çarımı geri almanın bi yoluvarmı yada yeni hesap açmak istiyorum nasıl olacak teşekkür ederim .

247

Sunday, May 24th 2015, 12:46pm

hadi ya bilseydim böyle olacağını of ya en baştan başlıcam 1 2 senede anca alaca olurum artık Birde tamamen türklerden oluşan han klan lonca varmı oraya gireyimde türklerle konuşayım en azından çarı kasarken sıkılmam oyundaki adım Koraman

248

Sunday, May 24th 2015, 8:31pm

Oyunda borç verebilecek varmı altın olması gerekmıyor fazladan alaca sılahı zırhı veya cellat zırhı baltasıda olur en yakın zamanda ödeyeceğim borç veren arkadaşa

249

Monday, May 25th 2015, 12:48pm

savasta atın

KESIMDEYIZ ARKADASLAR ATMAYIN SUNLARI SAVASTA DEGILIZ SAVASTA OLSAK GULER GECERIM ............http://warofdragons.com/artifact_info.ph…........SANIRIM COK EGLENDINIZ 16 LVIL OLMUSSUNUZ AMA YAZIK........ANLADIN SEN DEDIGIMI......... -N-E-O- [16] ........

250

Monday, May 25th 2015, 1:25pm

neo ya

http://warofdragons.com/artifact_info.ph…............hem terbıyeszı hem de cok terbıyesızmıssın

251

Tuesday, June 2nd 2015, 11:37am

June - Fern is Everywhere! (Haziran - Eğreltiotu Her Yerde!)

Olayda bir ana görev ve bir tekrarlanabilir görev bulunmaktadır. Bunları aşağıda anlatılan şekilde yapabilirsiniz.

Ana Görev:
*Görevin yerini daha rahat bulabilmeniz için görev isminin yanına alacağınız karakterin ismini ve bölgesini yazacağım.

Avarice is No Vice! (Thistle Brushwood bölgesindeki Bludiara)

Öncelikle şunu belirteyim eğer Bludiara'da bu isimde bir görev gözükmüyorsa alınmış görevler kısmınızı kontrol edin orada göreceksiniz. Geçelim göreve, Bludiara bize her haziran ayında gelen gizemli bir ruhtan bahsediyor ve bu ruhu bulanları çok güzel hediyeler beklediğini söylüyor. İlk olarak ruhu bulmamız gerekiyor, ruh feo'nun çeşitli bölgelerindeki evlerde veya gizli yerlerde (kısacası altta belirttiğim bölgelerde tıklanabilir her yere tıklayın) Ruhun olabileceği bölgeler şunlar:

-Baurvill Hamlet
-Settlement of Klesva
-Settlement of Buimar
-Outskirts of Klesva
-Luan Coast
-Domain of Winds

Ruhu bulana kadar bölgeleri tek tek geziyoruz, ruhu bulup konuşmaya başladığımızda hediyeleri verebileceğini fakat bunun için karşılık olarak Wondrous Fern Flower getirmemizi istiyor. Bu çiçeği nasıl elde edeceğimizi öğrenmemiz içinde Bludiara'ya yönlendiriyor. Bludiara bizden çiçek için Ghostly Fungus, Weak Elixir of Life ve Mistletoe getirmemizi istiyor. Ghostly Fungus'u krets ininde bulabilirsiniz. (Kasapa son geçişteki bölgede bulunan mantarlara tıklayarak) Diğerlerini yazmaya gerek duymuyorum hepimiz biliyoruz :)

Bu 3 öğeyide elde ettikten sonra Bludiara'ya geri dönüyoruz. Bu sefer Bludiara bir iksir veriyor, bu iksiri Wirgold Estate, Lights Edge, Wild Forest gibi ve civarı bölgelerde kullanıp Wondrous Fern Flower bulana kadar Fern Food toplamaya başlıyoruz. (Eğer iksiri basmazsanız ne kadar toplasanızda Wondrous Fern Flower çıkmayacaktır.) Wondrous Fern Flower'ı bulduktan sonra tekrar ruhu aramaya koyuluyoruz. Ruhu bulduğumuzda çiçeği veriyoruz ve ruh bize 3 adet sandık seçeneği sunuyor. Bundanlardan istediğimizi seçiyoruz daha sonra aldığımız sandığı kullandığımızda bir hata yazısı çıkacak işte o yazıda sandığın nerede açıldığına dair bilgiler saklı, örneğin bende King Magish'den bahsediyordu tabi ki direk aklıma Royal Tomb bölgesi geldi. Sizde bu tarz ipucularla sandığınızın açılacağı yeri bulabilirsiniz. Eğer bulamazsanızda bu konu üzerinden mesaj atarak veya oyundan özel yoluyla ulaşın, yardımcı olurum. Ayrıca sandık seçtiğimiz kısımda boş sandığı seçme ihtimalimiz var eğer böyle bir durum olursa ruhu tekrar bulup ondan sandığınızı değiştirebilirsiniz.

Ödüllere gelince birden fazla sandık olduğundan ödüllerin farklı olabileceğini düşünüyorum ayrıca seviyenize göre ödüllerin büyüklüğüde artıcaktır. Bana çıkanlar şunlar:

25x Fern Leaf Token, 146x Marvelous Glass, 5x Farklı Farklı Hediye, Gökkuşağı Taşları ve 10x Efril

Tekrarlanabilir Görev:
*Görevin yerini daha rahat bulabilmeniz için görev isminin yanına alacağınız karakterin ismini ve bölgesini yazacağım.

Fern Leaves Exchange (Wirgold Estate bölgesindeki Arnica)

Görevin içeriği oldukça basit, Arnica'ya 50 adet Fern Food verdiğimizde bize ödül olarak 3 adet Fern Leaf Token veriyor.

*Görevde herhangi bir zaman sınırlaması yok, istediğiniz zaman tekrar alıp yapabilirsiniz.

-Peki bu Fern Leaf Token'leri ne yapacağız?
Ayın 8'nde açılacak olan mağazadan çeşitli nesnelerle takas edebileceğiz.

-Nelerle takas edebileceğiz?
http://warofdragons.com/info/library/ind…?obj=cat&id=208 buradaki linkin en alt tarafında görebilirsiniz.

Hepinize Bol Eğlenceler! :kiss2:

252

Tuesday, June 2nd 2015, 9:59pm

helal ıyı acıklamıssın yıne sağ olasın

253

Tuesday, June 2nd 2015, 10:51pm

Again

Arakadaslar merhaba oyunu eskiden oynardim sonra ara verdim ve tekrar baslamaya karar vermistimki turkiye sunucsunun kapatildigini duydum cok detaylida olmadan bilgi verebilicek varmi turk arkadaslar varmi anlasabilicegimiz gorevleri yapabilirmiyiz ve birde elmas cekmekte bi skinti oluyomu bu 3 u hakkinda biseyler soyleyebilicek olan varsa sevinirim sehir disindayim oyuzden simdilik telefondan uyelik actim yarin baslamayi dusunuyorum

254

Wednesday, June 3rd 2015, 8:10am

Arakadaslar merhaba oyunu eskiden oynardim sonra ara verdim ve tekrar baslamaya karar vermistimki turkiye sunucsunun kapatildigini duydum cok detaylida olmadan bilgi verebilicek varmi turk arkadaslar varmi anlasabilicegimiz gorevleri yapabilirmiyiz ve birde elmas cekmekte bi skinti oluyomu bu 3 u hakkinda biseyler soyleyebilicek olan varsa sevinirim sehir disindayim oyuzden simdilik telefondan uyelik actim yarin baslamayi dusunuyorum
İnsan tarafında hemen hemen oyunun %40'ı Türk diyebilirim, görevleri yaparken İngilizce seviyen iyi değilse biraz sıkıntı çekebilirsin böyle durumlarda bana veya onurum tr ulaşırsın yardımcı oluruz. Pırlanta çekmeye gelince tr sunucusundaki gibi seçenekler çok değil sadece kredi kartı veya paypal hesabınla pırlanta alabilirsin.

255

Thursday, June 4th 2015, 11:47am

Arkadaşlar kredi kartı kullanmayan ve paypal hesabından da çeşitli sorunlar sebebiyle oyuna ödeme yapamayıp pırlanta çekemeyen arkadaşlar için oyunda Paysafecard ile ödeme imkanı var, bu sistem türkiyeden de bildiğiniz gibi E Pin mantığı ile çalışıyor , paysafecard türkiye linki bu linkten üye olduktan sonra orada belirtilen banka hesaplarına ödemenizi yapıp sonra ödeme bildiriminde bulunup E Pin kodunuzu alıp oyunda bankadan paysafecard seçeneğine tıklayıp kaç euroluk E Pin kodu aldıysanız orda onu seçip ileri deyip E Pin kodunuzu girerek pırlanta alımınızı tamamlıyorsunuz, paysafecard ödemelerinizi TÜRK LİRASI bazında yapıp o şekilde E Pin kodu alabilirsiniz,yani bankaya o günkü kura göre euro karşılığı tl olarak ödeme yapacaksınız, oyunda şu an geçerli pırlanta fiyatı 1 Euro=1 Pırlanta dır, biliyorum çoğunuza türkiye şartlarında çok yüksekte gelse , en azından kredi kartı kullanmadan pırlanta almak isteyenlere yönelik bir imkan olarak aklınızda kalsın, iyi oyunlar

This post has been edited 2 times, last edit by "Forum Moderator" (Jul 14th 2016, 11:43am)

256

Friday, June 12th 2015, 1:51pm

onurum bi sorum olucaktı ben şimdi payscafe üyeliği aldım yalnız burda TL bazında işlem yapıyolar nası euro ya çeviricez bunu direk 30euro yatırsam nası bildiricem ?

257

Saturday, June 13th 2015, 1:13pm

onurum bi sorum olucaktı ben şimdi payscafe üyeliği aldım yalnız burda TL bazında işlem yapıyolar nası euro ya çeviricez bunu direk 30euro yatırsam nası bildiricem ?
Bildiğim kadarıyla 30 euro yatırdığında o fiyatın kaç TL ye denk geliyorsa o kadar alıyorlar sizden de
Yani 30 euro suan sanırsam 93 lira civarı bir şey yapıyor pek bilmiyorum fiyatları, kartınızda en az 93 lira olması gerekiyor

258

Tuesday, June 16th 2015, 12:28am

Arkadaşlar detaylı bi kütüphane olan bir site yokmu yav

Occupation: Geomatics

• Send private message

259

Tuesday, June 16th 2015, 11:32am

Bald Stake!

It seems there is trouble at the cemetery again. One of the local villagers has risen, turning not into a wandering corpse, but an evil and dangerous vampire. The wife of the restless liche has almost lost her mind from terror, the farmers are grabbing their torches and pitchforks in panic... Who will return the liche to eternal peace? Of course, a fearless defender of Faeo!

Passed: Return with a report to the Necromancer.
Current goal: Obtain GunglDOjaws 5, and an Arboris branch in Wild Forest. Ask for a Garlic Charm. Bring the trophies to the Necromancer.
Reward: Talisman of Harmony 0 - 2 pcs., Zombie Keeper Metamorphosis Elixir 0 - 1 pc.
3000 experience, 64. 3

İstedikleri hazır ama necro almıyor
http://warofdragons.com/artifact_info.ph…ct_id=288766333
http://warofdragons.com/artifact_info.ph…ct_id=288771285
http://warofdragons.com/artifact_info.ph…ct_id=288776923

260

Wednesday, June 17th 2015, 12:11am

Bald Stake!

It seems there is trouble at the cemetery again. One of the local villagers has risen, turning not into a wandering corpse, but an evil and dangerous vampire. The wife of the restless liche has almost lost her mind from terror, the farmers are grabbing their torches and pitchforks in panic... Who will return the liche to eternal peace? Of course, a fearless defender of Faeo!

Passed: Return with a report to the Necromancer.
Current goal: Obtain GunglDOjaws 5, and an Arboris branch in Wild Forest. Ask for a Garlic Charm. Bring the trophies to the Necromancer.
Reward: Talisman of Harmony 0 - 2 pcs., Zombie Keeper Metamorphosis Elixir 0 - 1 pc.
3000 experience, 64. 3

İstedikleri hazır ama necro almıyor
http://warofdragons.com/artifact_info.ph…ct_id=288766333
http://warofdragons.com/artifact_info.ph…ct_id=288771285
http://warofdragons.com/artifact_info.ph…ct_id=288776923
Garlic charm çantanda değil infonda hediye olarak olması lazım.