You are not logged in.

301

Saturday, August 22nd 2015, 5:36pm

Arkadaşlar bu göreve yardımcı olabilirmisiniz? (Magmar)
http://i.imgur.com/aTvdUTX.png
Olağanüstü yaratıkları (buradan olağanüstü yaratıklara bakabilirsin) öldürerek zhnets dush scythe adlı nesneyi elde etmeni istiyor, fakat tek seferde düşeceğini sanmıyorum tahminimce biraz uğraştırabilir, bundan sonraki aşamadada 500 insan öldürmeni isteyecek anladığım kadarıyla.

302

Saturday, August 22nd 2015, 6:44pm

arkadaşlar şu günlük alınabilen biglotron parçaları şuan sadece bende mi yok yoksa herkes aynı problemi yaşıyor mu?

303

Sunday, August 23rd 2015, 7:29am

Chaotic dövüş işin olan davetleri chatte göremeyenler için çözüm

Üst menüden character + personal menüsüne girin ordan ''do not show invitation to chaotic battle'' seçeneğinin yanındaki işareti kaldırın , boş olsun ve alttan save changes tıklayın , artık chaotic savaş davetlerini alabileceksiniz

304

Sunday, August 23rd 2015, 9:41am

racon diyecektim ancak orya önceden girmiştiniz sanırım :/
saygı ve sevginin ön planda olduğu güzel bir hanlık aranır :)

305

Sunday, August 23rd 2015, 12:11pm

arkadaşlar şu günlük alınabilen biglotron parçaları şuan sadece bende mi yok yoksa herkes aynı problemi yaşıyor mu?
Herkesde sorun var, adminin bu durumdan haberi var yakında düzeltilir veya bir değişiklik yapıldıysa açıklama yapılır.

306

Sunday, August 23rd 2015, 12:11pm

Herkesde sorun var, adminin bu durumdan haberi var yakında düzeltilir veya bir değişiklik yapıldıysa açıklama yapılır.

307

Sunday, August 23rd 2015, 6:23pm

mağazadan 500 adet yiyecek aldım envantere baktım yok paramda gitti ama yiyecekler nerde?

308

Monday, August 24th 2015, 8:47am

mağazadan 500 adet yiyecek aldım envantere baktım yok paramda gitti ama yiyecekler nerde?

önce bi sayfayı yenile hala görünmüyorsa şu linkte yazdıklarımı yaparsan yiyecekler görünür http://warofdragons.com/forum/index.php?…0859#post220859

309

Monday, August 24th 2015, 9:35am

Ben oyuna sabah girince malikanedeki her şey inşa edilmemiş olarak gözüküyor ve bu sorun akşam düzeliyor. Sabah malikane yok akşam geliyor. Bu sorun sadece bende mi var ve çözümü var mı?

310

Monday, August 24th 2015, 4:38pm

Ben oyuna sabah girince malikanedeki her şey inşa edilmemiş olarak gözüküyor ve bu sorun akşam düzeliyor. Sabah malikane yok akşam geliyor. Bu sorun sadece bende mi var ve çözümü var mı?
Onurumun verdiğini yöntemi deneyin işe yarayacaktır

311

Monday, August 24th 2015, 5:33pm

Merhaba arkadaşlar bir sorum olucaktı;

Essence kasmaya karar verdim, Magmar ırkındaki essence görevlerini birisi yazabilirmi 8 levele kadar ve nasıl yapacağımıda yazarsa çok memnun olurum...

iyi oyunlar

312

Monday, August 24th 2015, 10:25pm

Essence kasmaya karar verdim, Magmar ırkındaki essence görevlerini birisi yazabilirmi 8 levele kadar ve nasıl yapacağımıda yazarsa çok memnun olurum...

iyi oyunlar
Buradan bakabilirsin.

313

Monday, August 24th 2015, 10:59pm

iyi oyunlar
Buradan bakabilirsin.
Çok sağolasın hocam :)

Bu 7 level görevi olan ölülerin kitabı görevini ayrıntılı anlatacak bir arkadaş varmı? yeni bitiren aklımda olan vs.

314

Tuesday, August 25th 2015, 5:07pm

Çantadan nesne satarken oyun takıldı ve açıldıgında gayet sakin all diyim nesneyi attım fakat attıgım nesnenin kırmızı rüzgar iksiri oldugunu farkettim hemen magazaya gittim ordan atılan nesneleri almak için ve rüzgar iksirlerinin orda olmadığını gordum muhafızlara yazdım fakat pek ilgilenen olmadı ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.Nesneyi bena tmadım oyunda oluşan bir bug sonucu oldu büyük ihtimal çünkü ben alt sıradaki nesneyi atarken 2 üst sıradaki rüzgar iksiri gitti ve adeti çok fazlaydı .Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

315

Wednesday, August 26th 2015, 7:40pm

Kaotik Savaşta Kazanılan Onur Arttırılmalı

Arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni updatele birlikte yeni bir dövüş sistemi daha kazandık. Chaotic Battle...
Belirli saatlerde İnsan ve Magmar savaşçıların kaotik savaşa katıldığı ve gelen savaşçı sayısına göre random olarak ikiye ayrılarak savaştıkları bir sistem. Her şey çok güzel fakat kazanılan onur neye bağlı çözebilmiş değilim. Ben efektsiz girmeyi tercih ediyor ve 1000-2000 arası damage yapıp ölüyorum. Buna rağmen 3000-4000 arası damage yapan arkadaşlardan daha çok onur kazanıyorum. Bunun rütbeyle alakalı olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü 6 lvllerin savaşında 1000 ile 2000 arası damage yapan şampiyon rütbesindeki bir savaşçı da rakiplerine nazaran daha çok onur kazanabiliyor. Bütün bunlara rağmen kırılan itemleri ve harcanan efekt ve iksirleri düşünürsek kazanılan onurlar çok az. ( 100 ile 400 arası ) Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz bilmek istiyorum iyi oyunlar. :kiss2:

316

Friday, August 28th 2015, 5:08pm

Arkadaşlar 4 sefer hanlık başvurusu yaptım 4üde sembol yüzünden geri çevrildi 13x13 gif formatlı istiyorlar o şekilde koyuyorum fakat submit dedigimde simge kırık olarak görünüyor nedeni ne olabilir?

317

Saturday, August 29th 2015, 6:01pm

bayram tebrıgı

HERKESIN 30 AGUSUTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN :jump: :gift: ℂ★...ℂ★...ℂ★...ℂ★..ℂ★... :clap:

318

Saturday, August 29th 2015, 9:09pm

kale

nıye bu kalenın ayarlarıylaoynadınız :( hadı cantaları karısıtırdınız barı su kaledekı zombılerın ayarlarıylla oynamasaydınız..:cry:
bu zombılerım kesım kolaylıgını bılen arkdas varmı :ghost:

320

Monday, August 31st 2015, 10:00pm

bu ne

http://warofdragons.com/artifact_info.ph…ct_id=290987300 bu nu kime götürecegim hakkında bilgi vere bilecek hayır sever var mı??? :S :S