Mortimer Dave
С колелото да правиш очички е малко кофти работа...
Първо трябва да събереш 150 City Charters, че да го въртиш... На 3 от секторите може да ти се падне Shiz Биричка, на останалите ти се падат жетони. Едно око струва 200 жетона... Ако си късметлия, с едно въртене на колелото можеш да си изкараш макс 3 очички....
Като цяло, това е бавен процес и не може да ти е основен източник на очички...
С колелото да правиш очички е малко кофти работа...
Първо трябва да събереш 150 City Charters, че да го въртиш... На 3 от секторите може да ти се падне Shiz Биричка, на останалите ти се падат жетони. Едно око струва 200 жетона... Ако си късметлия, с едно въртене на колелото можеш да си изкараш макс 3 очички....
Като цяло, това е бавен процес и не може да ти е основен източник на очички...
And I trust the very same person that you do... I trust the only person left to trust... - ME!
НЕ перника е 6то ниво но съм го оставял да бере на воля в острова, но той и Миа като видят някои да бере голичък (а перника ме изчака да имам и марк оф деад) го атакуват и изчезват защото си знаят какво ще им се случи - даже там с хората водим мирно съществуване с изключение на вашите откачалки от 12лв. които като цъфнат атакуват
Споделям ви че героят ми е на пауза. Нямам време да играя защото бачкам като барман в бар Black and white в студентски град - който има път насам може да дойде да пие едно кафенце при мен... или някое коктейлче
Както и нямам желание да играя след като админите показаха колко са тъпи и корумпирани... Ядосах се прекалено много че това ТЪПО оръжие спечели 1во място като имаше много по-хубави, включително моето...
Пожелавам успех на всички!
Ще се видим като се върна... ако се върна
Както и нямам желание да играя след като админите показаха колко са тъпи и корумпирани... Ядосах се прекалено много че това ТЪПО оръжие спечели 1во място като имаше много по-хубави, включително моето...Пожелавам успех на всички!
Ще се видим като се върна... ако се върна

Toff, bahebak habibi ! 

lugeorgiev [6]
тука за cc и арена след ниво 3-4 едвам се събират хора
Skysleyar [8]