You are not logged in.

361

Sunday, October 11th 2015, 9:02pm

ilk öncelikle yazdığın her bilgi için teşekkürler. herşeyin yerli yerinde ve anlatımı süper olmuş. yeteri kadar bilgi var içinde ancak benim aklıma biraz kafama soru takıldı 3. haftaya kadar istediğim miktarda sertifika topladıysam eğer diğer aşamaları yapmama gerek varmı yada en azından ödül haftasında takas işlemini yapabiliyormuyuz

362

Monday, October 12th 2015, 6:45pm

Mirror Magic

Mirror Magic etkinliği hakkında düşünceleriniz neler biraz kısa bilgi verebilir misiniz? Bize gösterilen nesneler muazzam. 75 gümüşe deniycem ama çıkma ihtimali ne? 40 altına kadar basarım ama iyi birşey olmazsa anında bırakırım şimdi. :) bilgi almadan birşey yapmak istemedim lütfem yardımcı olun. :rose:

363

Monday, October 12th 2015, 7:15pm

ilk öncelikle yazdığın her bilgi için teşekkürler. herşeyin yerli yerinde ve anlatımı süper olmuş. yeteri kadar bilgi var içinde ancak benim aklıma biraz kafama soru takıldı 3. haftaya kadar istediğim miktarda sertifika topladıysam eğer diğer aşamaları yapmama gerek varmı yada en azından ödül haftasında takas işlemini yapabiliyormuyuz
Diğer aşamaların şöyle bir artısı var; Spawn of chaos aşamasında istemediğin kadar kaos parçacığı kazanıyorsun ve The Decisive Battle aşamasında kaos onurunu yükseltiyorsun,onun dışında Bloody Sky kısmında görevi yaptığın takdirde belirli bir miktar sertifika kazanıyorsun (Yapıp yapmamak sana kalmış)

tabi bunları yaparken bir yandan da tohum ve dokungaçları verebileceğini de unutmamak lazım

Eğer hâlâ aklına takılan bir şey varsa insan ırkı mentorlarından Kwelia ve onurum tr'ye oyun içerisinden sorabilirsin :music:
May the force be equal to mass times acceleration :teacher:

364

Monday, October 12th 2015, 7:47pm

çok çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler çok işime yarayacak. size iyi oyunlar dilerim

365

Thursday, October 15th 2015, 12:35am

Bişey kafama takıldı euro 3 tl iyi güzel de ben innial karta 100 tl atıcam 30 pırlanta alıcam mesela innial kart geçiyomu onu bilen varmı ?

366

Friday, October 16th 2015, 9:39pm

arkadaşlar muhafız alımları tekrar başlamış. süre sıkıntısı ve ingilizceyi çok az bildiğim için başvurmayacağım.

http://warofdragons.com/forum/index.php?…=30224&pageNo=1 bilgilerinizi anlatılan şekilde yazıp başvurabilirsiniz. (insan ırkı muhafızları için bu link. magmarların alımı varmı bilmiyorum. varsa magmar arkadaşlarda linkini paylaşıp herkesin görmesini sağlayalım)

oyunda birde türk muhafız olursa iyi olur

367

Friday, October 16th 2015, 10:17pm

Bişey kafama takıldı euro 3 tl iyi güzel de ben innial karta 100 tl atıcam 30 pırlanta alıcam mesela innial kart geçiyomu onu bilen varmı ?
Bildiğim kadarıyla hayır,bununla ilgili son haberde MangırKart'ın geçerli olduğu yazıyordu,ayrıca oyun içerisinden pırlanta alma işlemiyle bakabilirsin,hangi kartları kullanarak alabileceğin orada gözüküyor :cool:

368

Friday, October 16th 2015, 10:26pm

peki paysafe card epin alsam o geçerli oluyor dimi ?

369

Saturday, October 17th 2015, 7:10am

peki paysafe card epin alsam o geçerli oluyor dimi ?
olması gerek :music:

Occupation: Ankara

• Send private message

370

Monday, October 19th 2015, 1:22pm

Yeni olayı bi açıklar mısınız bilenler ?
Always better :beer:

371

Tuesday, October 20th 2015, 10:35am

8. yıldönümü şenliği hakkında açıklama

Arkadaşlar bu etkinliğin mantığı aslında çok basit , öncelikle ekranınızın sol tarafındaki 8 simgesine tıklıyorsunuz

buradan hergün yapabileceğiniz ve size legendary eight year token kazandıracak çeşitli görevler alabilirsiniz

bu görevlerin içinde sarı renk olan bir görev var bu görevi mutlaka hergün yapın size hergün 50 adet legendary token ve yanındada premium iksirler ve çeşitli hediyeler verecek , bu günlük görevleri 19 ekim-25 ekim tarihleri arasında sürekli yapabilirsiniz

şu an daylight square den city faire girerseniz orada curiosities shop var orada bu legendary tokenlerle alışveriş yapabilirsiniz

etkinlik sonunda bir çekiliş yapılacak ve çeşitli hediyeler dağıtlacak , bu çekilişe katılmak için elinizde çekiliş bileti olması lazım bu bileti sarı renk günlük görevleri hergün yaparak 25 ekimdeki görev sonunda kazanabilir veya curiosities shoptan legendary token karşılığı alabilirsiniz

bunun yanında yaptığınız dövüşler sonrası ve kestiğniz yaratıklardan şansınıza bağlı olarak bakır gümüş ve altın sikkeler elde edebilir bunları paraya çevirebilirsiniz ayrıca 1 gün ömürlü oldukça güçlü ejder miğferleride yaratıklardan düşüyor

altın sikkeler miğferler

son olarak hergün 8 simgesine tıklayıp power of festive şıkkından günlük efekt almayı unutmayın hergün aldığınız efekt bir öncekinden daha güçlü olacak

efektler

etkinlik süresi boyunca baurwill vilayetinde hediye mağazasında değişik hediyelerde satışta olacak

HERKESE İYİ EĞLENCELER

Occupation: Seaman / works in ship 2nd engineer

• Send private message

372

Tuesday, October 20th 2015, 10:41am

saolasın kanka açıklama için :)) :kiss2:
If not now , when :?:

373

Monday, October 26th 2015, 6:51pm

Yeni etkinliği detaylı olarak açıklayabilecek varmı ?

375

Wednesday, October 28th 2015, 4:42pm

paylaşmak istedim.

Profillerdeki Region kısmına (profilden açınca i am from diye olan kısım) istediğiniz, kafanıza göre bölge seçmeyin arkadaşlar. Bazen dikkat ediliyor sıkıntı çıkmasın.

Örneğin:Türkiye'de yaşıyorsanız Turkey'i seçin ya da hiç seçmeyin içinde Turk geçiyor diye Turks and Caicos Island'ı seçmeyin

376

Wednesday, November 4th 2015, 12:09am

beyler eskiden türkçe client vardı onu kullanarak buraya giriş yapma şansı yada oyunu tr ye çevirme şansı varmı haritalarda nereye gidecegimi şaşıyorum

377

Wednesday, November 4th 2015, 11:32am

beyler eskiden türkçe client vardı onu kullanarak buraya giriş yapma şansı yada oyunu tr ye çevirme şansı varmı haritalarda nereye gidecegimi şaşıyorum

oyunun TR iile artık alakası kalmadı her şey ingilizce ama şunu kullanabilirsin.

http://i.hizliresim.com/B4NyRv.jpg

kırmızıyla işaretlediklerime tıklarsan eğer küçük haritada bölge değiştirebiliyorsun.Böylece gideceğin yeri bilmen yetiyor onlara tıklayarak geçersin bölgeler arasında.bölgenin ingilizce adını bilmene gerek yok

378

Wednesday, November 4th 2015, 2:53pm

bildiğim kadarıyla türkiye sunucusu açılmadığı sürece oyunu bu şekilde oynamak zorundasn alışman lazım sadece

379

Wednesday, November 4th 2015, 3:20pm

az cok biliyorum asıl hesap aktarılmadıgı için gizemli kuzey set 9 parça 200 a ve bi okadar şey çöpe gitti 0 dan kasmakta dil yabancı olunca zor

380

Saturday, November 7th 2015, 12:13pm

yardım edin hesaba bayagıdır girmiyordum girdigimde 1 lvl görevlerin hiçbiri yok görevlerden biri şehre 3 kere ısınlanma bişeysi veriyordu o yok napabilrim