Normaldir, bu şekilde kaba saba konuşup küfredersen kimse seni zahmet edip de adam yerine koymaz. Medeni insanlar gibi iletişim kurmayı öğrenince tekrar yazarsın, kendi adıma yardımcı olmaya çalışırım.neden kimseden bi cevap bi yardım alamıyomoyunda gözüküyorum ama oyuna giremiyom allah aşkına bana biri yardımcı olsun tm olarak ne yapacam benyapacanız oyun be taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne bu sacmalık amk oyuna bile giremiyoruz
Terazinin eksilen kefesi.
Forumu yaklaşık 11 kez kullanmışsın, hepsi de sırf bu durum için buraya yazma amacıyla. Eğer şifreni hatırlamıyorsan oyunun giriş ekranında "enter" yazısının altında "recover password" yazıyor, onunla şifreni sıfırlayabilirsin. Oyuna kayıt olduğun e-posta adresine bir e-posta gelecek. My.com hesabın yok ise oyuna girerken my.com ile giriş isteyecek olması lazım, orada sign up kısmından kendine bir my.com hesabı açabilirsin, şayet parazit hesabına bağlı bir my.com hesabın varsa da direkt olarak o ekranda log in kısmından yapabilirsin.
It's better to be silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt. What's even better is to weaponize your words to destroy anyone who dares challenge you.
to be or not to be
oyuna gırmek veya gırememek ıkı gunde epey cogumuzu yıprattı ama en son sıfreyı sıl dıye yardımı gordum formada tabı oyuna gıremeden formu okudum en son bı sans daha verdım oyuna sıfreyı sıldım formda gosterılen yolu teker teker yaptım(5-10 kes tekrarladım ) ve mutlu son
oyundayım
rıca edıyorum bıdaha bıze sıfre yenıle falan boyle seyler yaptırtmayın.
herkese guzel saglıklı oyunlar dılerım

rıca edıyorum bıdaha bıze sıfre yenıle falan boyle seyler yaptırtmayın.
herkese guzel saglıklı oyunlar dılerım
.gif)
RE: oyuna gırmek
Tarayıcıdan çerezleri silmeyi deneyin.IYI OYUNLAR AKSAM CILENTTEN EN SONUNDA GIRDIM AMA GOOGEL DAN GIRILEMIYOR BANA BU MESAJ CIKIYOR The server is currently down for maintenance work. Please try again later.
BU DUZELECEKMI YOKSA SADECE CILENTTENMI GIREBILECEGIZ
Flash Player Hatası Hakkında
Herkese Merhaba,
Bugünlerde bazılarımız flash player hatası alıyoruz ve kütüphanedeki yöntemlerin işe yaramadığını görüyoruz. Bu yeni soruna Polonya sunucusundan -Kalikon- isimli arkadaşımızın çözümünü aşağıda paylaşıyorum:
1) Yeni bir oyun istemicisi (client) sekmesinde bu bağlantıyı açın: https://www.macromedia.com/support/docum…_manager07.html
2) Karşınızda "Web site depolama ayarları" çıkmıyorsa, sağdan ikinci seçenekte gösterilen aşağı yönlü yeşil oklu olan dosya simgesini seçin.
3) Tüm siteleri sil'e tıklayın.
4) Oyuna gelin ve sayfayı yenileyin.
Hatanın çözümü bu kadar. Herkese iyi oyunlar dilerim!
Bugünlerde bazılarımız flash player hatası alıyoruz ve kütüphanedeki yöntemlerin işe yaramadığını görüyoruz. Bu yeni soruna Polonya sunucusundan -Kalikon- isimli arkadaşımızın çözümünü aşağıda paylaşıyorum:
1) Yeni bir oyun istemicisi (client) sekmesinde bu bağlantıyı açın: https://www.macromedia.com/support/docum…_manager07.html
2) Karşınızda "Web site depolama ayarları" çıkmıyorsa, sağdan ikinci seçenekte gösterilen aşağı yönlü yeşil oklu olan dosya simgesini seçin.
3) Tüm siteleri sil'e tıklayın.
4) Oyuna gelin ve sayfayı yenileyin.
Hatanın çözümü bu kadar. Herkese iyi oyunlar dilerim!