https://warofdragons.com/artifact_info.p…ikul_id=1005601
Şu eşyanın kullanım yerleriyle ilgili bir rehber var mı, yabancı türkçe farketmez?
Şu eşyanın kullanım yerleriyle ilgili bir rehber var mı, yabancı türkçe farketmez?
https://warofdragons.com/artifact_info.p…ikul_id=1005601
Bu eşya yeni eklendi. 3 çeşit spark var şuan oyunda sırası ile:
SPARKS OF HEAVENLY FIRES
BLACK SPARK OF THE HEAVENLY FIRES
Great Spark of Heavenly Flame
Great Spark of Heavenly Flame üzerinde yazan 3 tane reputationa onur verir. Bunlar sırası ile
- Mistik Onuru
- Defender Onuru
- Dwarf Onuru
Bunlardan
1) mistik: level9 da açılıyor ve 25 secret istiyor.
Kütüphane linki:
https://warofdragons.com/info/library/in…?obj=cat&id=312
2) Defender: level10da açılıyor.
Kütüphane linki:
https://warofdragons.com/info/library/in…?obj=cat&id=253
3) Dwarf : 4 levelde açılıyor.
Kütüphane linki:
https://warofdragons.com/info/library/in…?obj=cat&id=455
Bu madalyalar ile iligli olan NPCyle konuşursanız bir seçenek çıkar
Örneğin Defender Onuruna ait npcye gidersek eğer:

buna tıkladıktan sonra:

ile görüldüğü üzere +40 defender onuru karaktere eklenir.
geri almak

yanlışlıkla bununla takas ettim nasıl geri alabilirim ingilizce bilmediğim için görev var sandım direk tıkladım ama kırmızı orak gitti yardımcı olursanız sevinirim
Seviye Ustunlugu
Merhaba, suan 5 level oldum. 4-5 leveldeki insanlar benden fazlasiyla iyi durumdalar, arenada karsilastiklarim olur, gun ici denk geldiklerim olur hepsi baya saglam, bazilari bana 2 bile atiyor. Nasil bu farki kapatabilirim, petleri var eyvallah buyuk ihtimalle de en az mor set olmalari lazim. Ama matematiksel olarak yine cok bi fark yaratmamasi lazim bu kadar, Talents kismi ya da tabletler ile mi alakali yoksa baska bir olay da var mi?
Kisacasi karakterimi daha guclu hale getirmek icin su anda neler yapabilirim?
Para kazanmak icin de hunting yapiyorum(Naked degil), daha az xp kazanmami saglayacak bir item, buff gibi bir sey var midir?
Son olarak da su anda hangi hayranlara ugrasmam gerekiyor, BoW ya da BoE kasmali miyim, kaos eventinden zaten yakin bir binege sahip olacagim?
Para kazanmak icin de hunting yapiyorum(Naked degil), daha az xp kazanmami saglayacak bir item, buff gibi bir sey var midir?
Son olarak da su anda hangi hayranlara ugrasmam gerekiyor, BoW ya da BoE kasmali miyim, kaos eventinden zaten yakin bir binege sahip olacagim?
"The Foremost Treasure" görevi hakkında
Merhabalar
oyuna ara vermiştim ama yine döndük gibi oldu
yeni gelen sezonluk görevlerden "The Foremost Treasure" ile ilgili Türkçe açıklaması olan bir kaynak var mı?
aslında, bu yeni gelen görevlerden herhangi birinin Türkçe açıklaması varsa paylaşabilirseniz sevinirim.
yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
oyuna ara vermiştim ama yine döndük gibi oldu

yeni gelen sezonluk görevlerden "The Foremost Treasure" ile ilgili Türkçe açıklaması olan bir kaynak var mı?
aslında, bu yeni gelen görevlerden herhangi birinin Türkçe açıklaması varsa paylaşabilirseniz sevinirim.
yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, suan 5 level oldum. 4-5 leveldeki insanlar benden fazlasiyla iyi durumdalar, arenada karsilastiklarim olur, gun ici denk geldiklerim olur hepsi baya saglam, bazilari bana 2 bile atiyor. Nasil bu farki kapatabilirim, petleri var eyvallah buyuk ihtimalle de en az mor set olmalari lazim. Ama matematiksel olarak yine cok bi fark yaratmamasi lazim bu kadar, Talents kismi ya da tabletler ile mi alakali yoksa baska bir olay da var mi?
Merhaba, büyük fark olması normal. Muhtemelen rakiplerin hem çok efektli hem de kırmızı setli( muhtemelen çok iyi sembolleri var). Oyundaki en önemli etki efektler ve eşya renkleri. Kırmızı itemler geldikten sonra diğer tüm itemler pvpde çöp oldu(turunculardan bahsetmiyorum bile). O aradaki farkı kapatman o seviyede en az maalesef 15-20 yıl sürecektir. Hızlı kapatmak istiyosan çarı direkt 16ya kas mystrada itemlerini bitir 600 yaratık kesip günde 300-350 kas. daha sonra sağlamlaşınca nefertolara geç günde 400-420 altın kasarsın en kötüsü 15 nefertolardan. Bu şekilde 5-6 ay aralıksız yüklenirsen çarın toparlar, 1 yılda hafiften 16larla rekabet edebilirsin. 16 aşağısı levelleri zaten oynama vakit kaybı.
Düşük levellerde illa durcam diyosan taktikler şu şekilde
4-5 levelde mavi kaynakları toptan çek ay başı bitkicilerin kaynaklarını çevir sat.
6 levelde su altına gir purity jewelleri set al 60 gün boyunca 0 xp gelir 60 gün her gün 400 kor kesip günde 400 altın kasabilirsin(biraz uzun sürer su altı setini taşlaman lazım).
su altı istemem diyosan 7-8 golemlere girip günde 50-60 altın kasabilrsin( vakit kaybı)
9-10 levelde gidip 14 eldivlere dadanıp günde 100-120 kasarsın(boş iş)
11-12de full serpagon kesebilrsin 500 kessen 250 altın getirir ama hem adam getirmen lazim bölgeye hem düşman çok geliyo ya da ghostly serpagon kesebilirsen (tek atmak için çok güçlü olman lazım 2k canı var normal serpagonun 1400) o da çok iyi hem güvenli bölge.
13-14 te event scolopendra kesiyolar ama canı 28k onları kesip günde 600-700 altın kasanlar var (zor iş önermiyom).
14-15te 14lvl daigon ya da cloister instancesinde günde 200-250 kasabilirsin.
bunlarda seçenek ama en kolay metot 16ya bas direkt mystrasda 1 ay yavaş kesim at çarını toparla nefertolara çök aylarca kımıldama her madalyayı her itemi çok hızlı fullersin.