You are not logged in.

501

Thursday, January 28th 2016, 12:35am

kırmızı iş aleti belgesi çıkarman lazım sandıktan buraya boşuna yazmayın cevapveren yok 4 soru sordum bakan yok

502

Thursday, January 28th 2016, 9:48am

Kırmızı alet yılbaşı pazarında 200 altına satıldı

503

Thursday, January 28th 2016, 11:41am

peki teşekkür ederim :)

504

Friday, February 5th 2016, 10:07pm

ya arkadaş insan sırf kesebiliyor diye ortak alanda dalar mı neden böyle şerefsizlikler yapılıyor anlamış değilim hadi Türk olmayanları anlarım ya biz neden birbirimize ortak alanda dalıyorum o kadar istiyorsa platoya gitsin. küfür etmek istemiyorum ama umarım birileri bunu okurda anlar mesele kesmekse 2 saat yaratık keserim para verip adam tutar travmalattırırm benim kaybedecek pek bir şeyim yok... :wall:

506

Monday, February 8th 2016, 6:47pm

kredi kartı olmadan pırlanta nasıl alabilirim mobildende çok pahalı geliyor

508

Tuesday, February 9th 2016, 5:11pm

kredi kartı almadan (büyük işlere bulaşmadan) oyunlarda veya online alışveriş için paypalın yeni yöntemi paypal cardları var.

bu kartları alışveriş merkezlerinden vs alabilirsiniz.Paypal hesabı açıyorsunuz kartı aktifleştiriyorsunuz.bankamatikten vs kartınıza para yüklüyorsunuz ve paypalla anlaşması olan yerlerde kullabiliyorsunuz paranızı.

kredi kartı vs gibi sonradan ödeme olmadığı için veya kredi çekme gibi olasılıkları olmadığı için güvenliği normal kredi kartına göre yüksektir.daha fazla bilgiyi paypalın sitesinden ya da satan yerlerden alabilirsiniz.

509

Wednesday, February 10th 2016, 8:43pm

hesap

herkese iyi günler arkadaşlar ben türkiyedeki hesabımı aktarmamıştım şimdi girdim daha şuan aktaramazmıyım bir şekilde bütün emeklerim boşamı gitmiş oldu birisi yardımcı olabilirmi bu konuda ?( :pinch: :wall:

510

Wednesday, February 10th 2016, 9:23pm

herkese iyi günler arkadaşlar ben türkiyedeki hesabımı aktarmamıştım şimdi girdim daha şuan aktaramazmıyım bir şekilde bütün emeklerim boşamı gitmiş oldu birisi yardımcı olabilirmi bu konuda ?( :pinch: :wall:

türkiye serverına ait herşey silindi maalesef host adresi bile el değiştirdi , burda yeni bir başlangıç yapmak tek çare

511

Thursday, February 11th 2016, 1:20pm

çok saolun yardımınız için son bir soru sorsam benim agudar görevleri daha açılmadı arena yapıp küre teslim ediyorum bu küreler 200 küre görevi için sayılırmı teşekkürler

512

Thursday, February 11th 2016, 2:30pm

sağol onurum bütün emekler uğraşlar boşa gitti o zaman çok saçma şey yapıyorlar

513

Thursday, February 11th 2016, 2:59pm

geçen sene mart ayında demişlerdi geçirmeyenler için yapılacak bişey yok bütün veriler silinmiş

514

Thursday, February 11th 2016, 4:59pm

çok saolun yardımınız için son bir soru sorsam benim agudar görevleri daha açılmadı arena yapıp küre teslim ediyorum bu küreler 200 küre görevi için sayılırmı teşekkürler
hayır sayılmaz, görevi almış olman şart.

515

Thursday, February 11th 2016, 6:00pm

peki teşekkürler

516

Wednesday, February 17th 2016, 9:54am

star shower olayı

1 aksakaldan görevi alın ve wild forest bölgesine gidin

2 aksakalın size verdiği malzemeyi dakikada bir kez kullanıp 10 adet çiçek toplayın

3 aksakala geri dönüp istediğiniz stil item şemasını seçin

4 şemayı daylight squarede ostapa götürün ve konuşun , ostapta ayrıca çeşitli hediyeler yapmaya yarayan reçete veren bir görev daha var onu da alın , onu yapmak için isterseniz avlanarak bone engraver düşmesini bekleyebilirsiniz yada direk ışık meydnaından 10 altına alınan roulette alıp yanında 10 star fragment ile götürebilirsiniz , reçeteyi aldıktan sonra zanaatcilerde kuyumcu her 5 star fragmente bir hediye yapar

5 meydanda zanaatcilerde kuyumcu esmerile gidin ve star light efektini alın artık bu efektle 2 saat kesim yaparak star fragment düşürebilirsiniz

6 on adet fragment toplayınca ostapa dönün ve stil itemlerinizi alın

bilgilendirme: eğer 2 saatlik efekt ile 10 fragment düşürmeye zamanınız yetmezse efektin bitiminden 1 saat sonra gene kuyumcudan efekt alabilirsiniz sağdan tekrarlanan görevlerden zamanını takip edebilirsiniz

This post has been edited 2 times, last edit by "Forum Moderator" (Feb 18th 2016, 9:25am)

517

Wednesday, February 17th 2016, 10:35pm

Ben jeolog mesleğinde çıkan yapbozları yapamıyorum bütün yapbozların resmini paylaşabilecek varmı? Şimdiden teşekkürler beklemedeyim.

518

Thursday, February 18th 2016, 5:43pm

Ben jeolog mesleğinde çıkan yapbozları yapamıyorum bütün yapbozların resmini paylaşabilecek varmı? Şimdiden teşekkürler beklemedeyim.
http://warofdragons.com/forum/index.php?page=Thread&threadID=29944 bunda olması gerekiyor :thumbup:
You never get a second chance to make first impression :thumbup:

519

Thursday, February 18th 2016, 9:29pm

http://warofdragons.com/forum/index.php?page=Thread&threadID=29944 bunda olması gerekiyor :thumbup:
bunları biliyordum , sorun şu ki bunlardan farklı çıkıyor yapbozlar....

520

Saturday, February 20th 2016, 1:29am

muhafız olmak istiyorum bir günde 3 4 saat ayırabilirim +18 yaş üzereyim beni yönlendiricek bi arkadaş varmı